Inte medlem än? Klicka här!

FFnyLogga.png

Bli medlem

Som medlem är du välkommen får du tillgång till alla  att ta del av andras erfarenheter och kunskap. Mingla och lär känna andra sexarbetare både online i forumet och på våra medlemsaktiviteter. Du är även varmt välkommen att engagera dig i det ideella arbetet inom organisationen.

För att inte utesluta någon pga ekonomi är medlemskapet gratis och eftersom vi alla vet vikten av diskretion vill vi inte ha ditt riktiga namn och personuppgifter. 

Vad vi däremot behöver är att du kan verifiera dig som sexarbetare genom information som styrker det samt ett personligt fikamöte med representant från Fuckförbundet. Detta gör vi inga avsteg från då det handlar om våra medlemmars säkerhet. Är irl-möte inte möjligt pga avstånd gör vi detta via Skype. Alla som är engagerade inom Fuckförbundet är sexarbetare.

Regler för medlemskap
  • Respektera varandras olikheter och behandla andra som du själv vill bli behandlad.

  • Det är strängt förbjudet att outa en medlem.

  • Det är inte tillåtet att låna ut sin inloggning till utomstående.

  • Det är inte tillåtet att dela vidare innehåll från medlemssidorna på något sätt.

  • Vi arbetar aktivt för att undvika “horarkier” i Fuckförbundet. Alla är lika värda.

  • Vi arbetar aktivt för att avskaffa sexköpslagen.

I din ansökan

vill vi ha en kort presentation av dig, vilken stad du finns i, det Alias du vill använda i detta sammanhang, adress till din hemsida/annonsplatser och om möjligt rekommendation från redan verifierad medlem som känner dig personligen. Av säkerhetsskäl, använd inte din vanliga privata mailadress.

Efter att du blivit verifierad registrerar du ditt medlemskap genom att skapa din användare på sidan och får samtidigt tillgång till alla våra funktioner. Om du använder annan email till registreringen än den du använt i din ansökan behöver vi veta det för att kunna godkänna.

Märk ämnesraden "medlem".

Success! Message received.